TENTANG KAMI

Dimimitian di 1986, sarta ayana di Raoyang, Hebei Province, Heibei Anhong Kawat bolong Co., Ltd. téh ngan 300 kilometer ti Beijing, Tianjin. Ku kituna eta boga kaunggulan kalapa kuat dina dagang, logistik jeung aspék séjén. Tur ayeuna geus lulus sertifikasi Sistim ISO9001 kualitas internasional tur ISO14000 sertifikasi Sistim lingkungan. Quarry layar bolong utamana dipaké dina milik batubara, pamrosésan batubara, dll .. Alatan bisnis badag quarry nu bolong, Anhong geus diwangun nepi ka bengkel husus produksi jeung Tim R & D, nu bisa panalungtikan, desain, prosés, ngahasilkeun, mariksa tur ngajual quarry bolong. Samentara éta aya ogé leuwih ti 450 susunan diversified mesin produksi, nu boh diimpor ti nagara deungeun atawa dimekarkeun di-imah.

kauntungan urang

wartos

produk panganyarna