RRETH NESH

Filluar në vitin 1986, dhe gjendet në Raoyang, Hebei Province, Heibei Anhong Wire Mesh Co, Ltd, është vetëm 300 kilometra nga Pekini, Tianjin. Pra, ajo ka avantazhin konkurrues të fortë në tregti, logjistikë dhe aspekte të tjera. Dhe tani ajo ka kaluar ISO9001 cilësisë ndërkombëtare të sistemit të certifikimit dhe ISO14000 mjedisit certifikimit të sistemit. Quarry rrjetë ekran është përdorur kryesisht në minierë qymyri, përpunimin e qymyrit, etj .. për shkak të biznesit të madh të gurore rrjetë, Anhong ka ndërtuar punëtori të specializuar të prodhimit dhe R & D ekip, të cilat mund të hulumtimit, projektimit, proces, të prodhojë, inspektojë dhe shes gurore rrjetë. Në ndërkohë ka edhe më shumë se 450 grupe të larmishëm makina të prodhimit, të cilat janë të importuara ose nga vendet e huaja, ose të zhvilluara në shtëpi.

avantazhin tonë

LAJME

PRODUCT FUNDIT