ЗА НАС

Започна во 1986 година, и се наоѓа во Raoyang, провинција Хебеј, Heibei Anhong Жица Mesh копродукции, Ltd е само 300 километри од Пекинг, Тијанџин. Така што има силна конкурентска предност во трговија, логистика и други аспекти. И сега тоа има положено ISO9001 системот за квалитет и ISO14000 сертификација на систем за животна средина. Каменолом екран мрежа главно се користи во рудникот за јаглен, за процесирање на јаглен, итн .. Се должи на голем бизнис на каменоломот мрежа, Anhong има изградено специјализирана за производство работилница и R & D тим, кој може да истражување, проектирање, обработка, производство, врши увид и продаде каменолом мрежа. Во меѓувреме, исто така, постојат повеќе од 450 комплети насочуваат производство на машини, кои се или увезени од странство или се развиени во куќата.

Нашата предност

ВЕСТИ

најновите производи