BABAGAN AWAKE DHEWE

Diwiwiti ing taun 1986, lan dumunung ing Raoyang, Provinsi Hebei, Heibei Anhong Wire Mesh Co., Ltd. mung 300 kilometer saka Beijing, Tianjin. Dadi wis kauntungan competitive kuwat ing perdagangan, logistics lan aspèk. Lan saiki iku wis lulus sertifikasi sistem ISO9001 kualitas internasional lan ISO14000 sertifikat sistem lingkungan. Quarry layar bolong utamané dipigunakaké ing coal mine, Processing coal, etc .. Amarga bisnis ageng quarry ing bolong, Anhong dibangun ing workshop specialized produksi lan Team R & D, kang bisa riset, desain, proses, pametumu, mrekso lan sell quarry bolong. Ing sawetoro wektu ana uga luwih saka 450 set macem mesin produksi, kang salah siji diimpor saka manca negara utawa dikembangaké ing-house.

kauntungan kita

NEWS

PRODUCT anyar